Приготвяне:
• Бульонът и водата се сипват в тенджера, кипва се.
• Прибавят се пилешките гърди, огънят се намалява.
• Тенджерата се похлупва и супата се вари на среден огън 10 минути.
• Пилешкото месо се изважда, а бульонът се прецежда в купа.
• В чиста тенджера се сгорещява зехтинът на умерен огън.
• Прибавят се нарязаните на целина и пресованите скилидки чесън.
• Готвят се 5 минути, като се разбъркват.
• Сипва се прецеденият бульон и се довежда до кипване.
• Добавят се нарязаното на кубчета пилешко месо, пастата и отцедената царевица.
• Супата отново се кипва, след което огънят се намалява.
• Вари се 15 минути, като се разбърква от време на време.
• При необходимост се долива 100-150 мл вода.
• Накрая супата се подправя със сол и черен пипер.
• Сервира се поръсена със ситно нарязан магданоз.