4 яйца
300 г пудра захар
200 г брашно
100 г смлени орехи
125 мл студена вода
125 мл олио
1 пакетче (10 г) ванилова захар
1 ч л бакпулвер
Приготвяне:
• Брашното се пресява.
• В купа или блендър се смесват всички продукти.
• Разбиват се за 7 минути.
• Сместа се излива в намаслена и набрашнена форма за кекс (24 см).
• Пече се в предварително загрята фурна на 160 С за 1 час и 10 минути.
• Проверява се с дървено шишче дали е изпечен отвътре.
Общо:
45612
Вчера:
67
Сайтът е конструиран с Glog. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта материали, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.